Влага, мухъл, тежък въздух, неприятни миризми ? Има решение, вижте по-долу .

Влага, мухъл, тежък въздух, неприятни миризми ? Има решение, вижте по-долу .

17 декември 2020

Обезвлажнителите за въздух помагат да създадете здравословна среда у дома, защото държат на разстояние влагата, акарите и стайната плесен. Влагоуловителите са особено полезни при проблеми с дихателните пътища и могат значително да облекчат състояния като алергия от домашен прах и астма.

Те пречистват въздуха от излишната влага и предотвратяват разпространението на вредни микроорганизми, предизвикващи здравословни проблеми. Освен това могат да се използват при конденз на влага по прозорците, миризма на мухъл и плесен по стените.

Как да решим проблема с мухъла, изпотените прозорци или плесента?

Най-добрият начин за да се постигне това са качествените влагоуловители на ток. Много е важно влагоуловителят да работи без нужда от консумативи. Филтрите му да се измиват под течаща вода, и да консумира много малко електричество. Всичките модели предлагани от Clean UV, са проектирани да се борят ефективно с влагата в помещениятав които работят, което ви гарантира чист въздух и приятна за обитание среда. 

Премахването на мухъл е голям успех, защото това ще реши много смущаващи здравословни проблеми, но ще се насладите и на други ползи:
Увеличава топлинния комфорт в помещението, в което е монтиран -оптималната влажност допринася за усещане за приятна температура.
Защитава мебелите, дърво и дървените изделия, които са засегнати от повишената влажност.
Отстранява алергените и праха от стаята, както и улавя неприятните миризми.
Намалява разходите за отопление и премахва праха от въздуха.
Подпомага много за изсушаване на прането, ако нямате сушилня. Изсушава прането простряно в стаята, в която работи уреда за 4-5 часа, без да го намачква.


Йонизатори и Озонатори - помагат на хората да дишат по-леко ! Озона, като високо ефективен дезинфектант и химически стабилен агент, се използва за предотвратяване на биологическото разрастване на нежелани организми и бактерии в храна и оборудване за готвене, както и в домакински уреди, мебели, играчки и матраци. Озона има свойството да убива микроорганизми без да създава нови, вредни за здравето химически вещества. В процеса на озониране микробите, бактериите, вредните химикали и вирусите се унищожават.

прочети още

Какво представляват Рециркулаторите за въздух с UVC лампи?  Рециркулаторите за въздух са облъчватели от затворен тип, използвани за пречистване и рециркулиране на въздух в затворени помещения, в присъствието на хора. Бактерицидните UVC лампи използвани в уредите дезинфекцират, чрез ултравиолетово гермицидно облъчване.

прочети още

Пречистването на въздуха у дома и на работното място е важно, за да запазим здравето си. Ултравиолетовите лъчи са добър вариант, постигат висока ефективност и унищожават до 99,9% вируси и бактерии на повърхността на бюра, компютърните клавиатури, мобилни телефони, слушалки, очила, дрехи, чаршафи, прибори за хранене, маски, умивалници, кърпи, кухненски уреди и други предмети.

прочети още

Етеричното масло, което се извлича от цветовете на лавандулата се смята за едно от най-добрите, когато става дума за здраве.

прочети още

Почистването с пара е подходящо за почти всяка една повърхност в дома ви. Парочистенето има много предимства и може би ще се зачудите защо до сега не сте го ползвали.

прочети още

Ултравиолетовите лампи отделя UV светлина, имат 360 градуса излъчване в помещенията, в които действат, като при работа отделят и Озон, който е полезен до определени нива и убива вредните микроорганизми даже на недостъпни за директната светлина места.

прочети още

КАКВО ПРАВИ ОЗОНЪТ? 1. Убива микроорганизми; 2. Убива бактерии; 3. Убива повечето колиформни и стафилококи във въздуха; 4. Убива колиформни и стафилококи по повърността на предмети; 5. Убива повечето колиформни, стафилококи и салмонела във фосфатните алевианти; 6. Убива колиформни във водата; 7. Убива спорите на бактериите; 8. Убива бревибактериалните спори; 9. Убива 99,999% от спорите на бревибактериалните спори във водата; 10. Унищожава вируси; 11. Унищожава 99,99% от HBsAg и 100% от HАAg;

прочети още

Какви са ползите от пречиствателя за въздух? - Чист въздух - Поддържане на оптимално здравословно състояние - Намалява натрупването на миризми - Спокоен сън

прочети още