• Начало
  • Новини
  • Влага, мухъл, тежък въздух, неприятни миризми ? Има решение, вижте по-долу .
Продукти

Влага, мухъл, тежък въздух, неприятни миризми ? Има решение, вижте по-долу .

Влага, мухъл, тежък въздух, неприятни миризми ? Има решение, вижте по-долу .
17 декември 2020

Обезвлажнителите за въздух помагат да създадете здравословна среда у дома, защото държат на разстояние влагата, акарите и стайната плесен. Влагоуловителите са особено полезни при проблеми с дихателните пътища и могат значително да облекчат състояния като алергия от домашен прах и астма.

Те пречистват въздуха от излишната влага и предотвратяват разпространението на вредни микроорганизми, предизвикващи здравословни проблеми. Освен това могат да се използват при конденз на влага по прозорците, миризма на мухъл и плесен по стените.

Как да решим проблема с мухъла, изпотените прозорци или плесента?

Най-добрият начин за да се постигне това са качествените влагоуловители на ток. Много е важно влагоуловителят да работи без нужда от консумативи. Филтрите му да се измиват под течаща вода, и да консумира много малко електричество. Всичките модели предлагани от Clean UV, са проектирани да се борят ефективно с влагата в помещениятав които работят, което ви гарантира чист въздух и приятна за обитание среда. 

Премахването на мухъл е голям успех, защото това ще реши много смущаващи здравословни проблеми, но ще се насладите и на други ползи:
Увеличава топлинния комфорт в помещението, в което е монтиран -оптималната влажност допринася за усещане за приятна температура.
Защитава мебелите, дърво и дървените изделия, които са засегнати от повишената влажност.
Отстранява алергените и праха от стаята, както и улавя неприятните миризми.
Намалява разходите за отопление и премахва праха от въздуха.
Подпомага много за изсушаване на прането, ако нямате сушилня. Изсушава прането простряно в стаята, в която работи уреда за 4-5 часа, без да го намачква.