Инхалатор Beurer IH 18

  • Производител: BEURER
  • Кат. номер: IH 18

Този инхалатор (небулизатор) се използва за разпръскване на течности и течни медикаменти (аерозоли) за лечение на горните и долните дихателни пътища. Разпръскването и вдишването на лекарства, предписани или препоръчани от лекар, могат да предотвратят заболявания на дихателните пътища, да третират страничните ефекти от тях и да ускорят заздравяването. Вдишвайте бавно и дълбоко, за да може лекарството да достигне до малките бронхи дълбоко в белия дроб. Издишвайте нормално. След като бъде подготвен, уредът може да се използва. Подготовката включва смяна на всички аксесоари, вкл. атомизатор и въздушен филтър, както и дезинфекция на повърхността на устройството със стандартен дезинфектант. В комплекта има включени: контейнер за лекарство; мундщук; маска за възрастни; маска за деца; филтър.

79,90 лв.
Базова цена:79,90 лв.
Подробно описание
Подробно описание

Този инхалатор (небулизатор) се използва за разпръскване на течности и течни медикаменти (аерозоли) за лечение на горните и долните дихателни пътища.

Разпръскването и вдишването на лекарства, предписани или препоръчани от лекар, могат да предотвратят заболявания на дихателните пътища, да третират страничните ефекти от тях и да ускорят заздравяването.

Вдишвайте бавно и дълбоко, за да може лекарството да достигне до малките бронхи дълбоко в белия дроб.

Издишвайте нормално. След като бъде подготвен, уредът може да се използва. Подготовката включва смяна на всички аксесоари, вкл. атомизатор и въздушен филтър, както и дезинфекция на повърхността на устройството със стандартен дезинфектант.

В комплекта има включени:

  • контейнер за лекарство
  • мундщук
  • маска за възрастни
  • маска за деца
  • филтър

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!