Инхалатор Beurer IH 21

  • Производител: BEURER
  • Кат. номер: IH 21

Този уред е инхалационно устройство за разпръскване на течности и течни медикаменти (аерозоли) за лечение на горните и долните дихателни пътища. Разпръскването и вдишването на лекарства, предписани или препоръчани от лекар, могат да предотвратят заболявания на дихателните пътища, да третират страничните ефекти от тях и да ускорят заздравяването. Уредът е подходящ за домашна употреба в спокойна среда. Лекарства трябва да се използват само по предписание на лекар. Вдишвайте бавно и дълбоко, за да може лекарството да достигне до малките бронхи дълбоко в белия дроб. Издишвайте нормално. След като бъде подготвен, уредът може да се използва. Подготовката включва смяна на всички аксесоари, вкл. атомизатор и въздушен филтър, както и дезинфекция на повърхността на устройството със стандартен дезинфектант. Ако уредът се използва от повече от един човек, всички аксесоари трябва да се сменят. Препоръчва се смяна на атомизатора и аксесоарите на всяка година употреба. В комплекта има включени: маркуч за сгъстен въздух (екстра дълъг); контейнер за лекарства; мундщук; маска за възрастни; детска маска; приставка за нос; резервни филтри.

119,00 лв.
Базова цена:119,00 лв.
Подробно описание
Подробно описание

Този уред е инхалационно устройство за разпръскване на течности и течни медикаменти (аерозоли) за лечение на горните и долните дихателни пътища.

Разпръскването и вдишването на лекарства, предписани или препоръчани от лекар, могат да предотвратят заболявания на дихателните пътища, да третират страничните ефекти от тях и да ускорят заздравяването.

Уредът е подходящ за домашна употреба в спокойна среда. Лекарства трябва да се използват само по предписание на лекар.

Вдишвайте бавно и дълбоко, за да може лекарството да достигне до малките бронхи дълбоко в белия дроб.

Издишвайте нормално. След като бъде подготвен, уредът може да се използва.

Подготовката включва смяна на всички аксесоари, вкл. атомизатор и въздушен филтър, както и дезинфекция на повърхността на устройството със стандартен дезинфектант.

Ако уредът се използва от повече от един човек, всички аксесоари трябва да се сменят. Препоръчва се смяна на атомизатора и аксесоарите на всяка година употреба.

В комплекта има включени:

  • Маркуч за сгъстен въздух (екстра дълъг)
  • Контейнер за лекарства
  • Мундщук
  • Маска за възрастни
  • Детска маска
  • Приставка за нос
  • Резервни филтри.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане