Електрическа скара Tefal OptiGrill+ XL GC722834

  • Производител: TEFAL
  • Кат. номер: GC722834

Електрическа скара Tefal OptiGrill+ XL GC722834, 2000W, 9 програми, Индикатор за готовност, Автоматичен сензор, Подвижни плочи, Черна

489,00 лв. 499,00 лв.
Базова цена:489,00 лв.
Подробно описание
Подробно описание

Перфектен резултат, от алангле до добре изпечено

Перфектни резултати от алангле до добре изпечено с OptiGrill+ XL, нашата последна иновация, смарт технология за вкусно готвене.С 33% по-голяма работна повърхност, той е перфектен когато ви дойдат на гости приятели или роднини. С технологията "Automatic Sensor Cooking", времето и температурата се настройват автоматично за дебелината и броя парчета, поставени в грила, въз основа на 9 програми за печене (Бургер, червено месо, сандвич, наденица, риба, пиле, морски дарове, бекон, свинско) и режим за замразена храна. В същото време, светлинният индикатор позволява директно наблюдение: Лилаво за предварително загряване, синьо и после зелено за започване на печенето, жълто за алангле, оранжево за средно и червено за добре изпечено. Перфектно се адаптира към всички вкусове, вдигнете капака и извадете храната си, когато е готова според вашия вкус, като оставите тази на другите да се пече според техния. Допълнителният ръчен режим с 4 регулируеми температурни нива ви позволява да готвите всичко и е идеално пригоден за плодове и зеленчуци, като ги пече точно както вие искате.

Автоматичен сензор за готвене и индикатор на степента на готовност за перфектни резултати

Запознайте се OptiGrill+ XL, нашата последна иновация с ръчен режим с четири температурни настройки, 3 нови програми за готвене и 800 см 2 работна площ за 6 до 8 порции.

Подобрен с технология "Automatic Sensor Cooking", OptiGrill+ незабавно засича броя парчета на повърхността и отчита дебелината им, за да настрои температурата и времето за готвене автоматично, за перфектен резултат.

Светлинният индикатор и звуковите сигнали дават възможност за високо прецизно готвене и приготвяне на месото точно както го обичате: алангле, средно или добре опечено.

9 програми за готвене приготвят всяко ястие перфектно: Бургер, червено месо, сандвич, наденица, риба, пиле, морски дарове, бекон, свинско, плюс режим за замразени храни и ръчен режим с четири температурни настройки.

Допълнителните характеристики включват незалепващи алуминиеви плочи и голяма тавичка за оттичане под 7° ъгъл.

9 автоматични програми и индикатор за нивото на готовност за перфектно гриловане от алангле до препечено
Ръчен режим с 4 регулируеми температури за готвене на всякаква храна.

9 автоматични програми
За различни видове храна: Бургер, червено месо, сандвич, наденица, риба, пиле, морски дарове, бекон, свинско.
 
Автоматичен сензор за готвене
Автоматично измерване на дебелината: автоматично настройва правилната температура за размера и дебелината на храната в рамките на програмата.
 
Индикатор за нивото на готовност
Следи процеса на готвене за перфектен резултат от алангле до добре опечен: сочи напредъка на печенето и издава звуков сигнал при всяка фаза, за да знаете кога яденето ви е готово по ваш вкус!
 
Подходящ за измиване в съдомиялна машина
Незалепващите лети плочи от алуминий и тавичката за оттичане могат да се мият в миялна машина.
 
Високоефективени плочи от лят алуминий
Висококачествени плочи от лят алуминий с PTFE покритие за лесно почистване.
 
Голяма работна повърхност (800 см²)
За 6 до 8 порции: 33% по-голяма повърхност за готвене, в сравнение с OptiGrill и OptiGrill+ Размери: 40 x 20 см.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане