Фритюрник Tefal FF162131

  • Производител: TEFAL
  • Кат. номер: Tefal FF162131

Фритюрник Tefal FF162131, Мощност - 1900 W, Вместимост за храна - 1.2 kg, Вместимост за мазнина - 2.1 литра,     Филтриране на мазнина, Автоматично изключване, Цвят - Бял, Автоматично отваряне на капака, Прозорец, Индикаторна светлина, Възможност за миене в съдомиялна машина, 24 месеца гаранция

149,00 лв.
Базова цена:149,00 лв.
Подробно описание
Подробно описание

Запознайте се с Filtra One, интелигентен фритюрник за цялото семейство. Базиран на Filtra технологията, при всяко готвене с фритюрника олиото се филтрира през метална филтрираща мрежа, така че няма утайка и олиото се запазва бистро. Така получавате идеално хрупкави домашни пържени картофки за всички! Включва и специална система с хладни стени, така че външната част на фритюрника винаги остава хладна на пипане и безопасна! Удобен и безопасен, веднага ще го заобичате! Лесно съхранение благодарение на сгъваемите му дръжки. Пасва във всяка кухня. Регулируем, настройте температурата от 150° до 190°, за да получавате винаги най-доброто от храната. Можете да проследявате процеса на готвене благодарение на прозореца за наблюдение. Лесно почистване с гъба. Филтърът и кошницата са подходящи за миялна машина.

Filtra технологията, при всяко готвене с фритюрника олиото се филтрира през метална филтрираща мрежа, така че няма утайка и олиото се запазва бистро. Така получавате идеално хрупкави домашни пържени картофки за всички! Включва и специална система с хладни стени, така че външната част на фритюрника винаги остава хладна на пипане и безопасна!

Удобен и безопасен, веднага ще го заобичате!

  • Лесно съхранение благодарение на сгъваемите му дръжки. Пасва във всяка кухня.
  • Регулируем, настройте температурата от 150° до 190°, за да получавате винаги най-доброто от храната.
  • Можете да проследявате процеса на готвене благодарение на прозореца за наблюдение.
  • Лесно почистване с гъба. Филтърът и кошницата са подходящи за миялна машина.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане