Озонатор FINLUX FOZ-518 i

Продукти
249,00 лв. 199,00 лв.
 • Производител: FINLUX
 • Кат. номер: Z-518
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

2 в 1 - ОЗОНИРАЩ И ЙОНИЗИРАЩ ПРЕЧИСТВАТЕЛ ЗА ВОДА И ВЪЗДУХ

Унищожава бактериите до 99.0%

Подробно описание

 • Произвеждан озон: 500mg/h
 • Функция "Йонизиране на въздуха"
 • Размер на уреда: 29*29*8 cm
 • Нетно тегло: 1.8 kg
 • Напрежение: 220V
 • Мощност: 18W
 • Газов поток: 3-3.6L/min
 • Време за работа: 30 min/time
 • 24 месеца гаранция
 1. Пречиствател за вода

Пречистването на вода чрез използването на озон е един от най-ефективните методи за премахване на токсини, одобрен и потвърден от FDA USA за санитаризиране и пречистване на вода. Този метод оксидира и дезактивира замърсители, метали, вируси, пестициди, гъбички, бактерии и много други, много по-бързо и ефектино от хлора.

    2. Пречиствател на хранителни продукти

Високо антибактерицидно ефективен метод за почистване на патогенни микроорганизми като баткерии, вируси и гъбички. Озона може да разсее особенни миризми перфектно, да разгради и оксидира миризми и други органични и неорганични субстанции, като по този начин освежава въздуха. 

 1. Пречиствател за въздух

Премахва замърсителите от въздуха в стаята. Това е полезно за страдащите от алергии, предразположените към алергии и астма. Намалява или премахва вторичния цигарен дим. 

 1. Дезодорираща функция за въздуха

Озона премахва миризми чрез унищожаване на молекулите, бактериите и спорите, които предизвикват неприятните миризми. Озона (О3 – три атома кислород, свързани в поляран молекула) е високо реактивен и реагира изключително бързо химически с частици във въздуха и по различни повърхности. Допълнителния кислороден атом се закрепва към другите молекули, химически променяйки тяхната структура и създава безопасни молекули – елиминира миризмите. 

 1. Пречиствател на хранителни продукти с морски, земеделски или домашен произход

Третирането с озон на пресни малотрайни хранителни продукти като риба, месо, продукти от домашни животни преди преработката или съхранението им, намалява възможността за разваляне на продуктите. Убива бактериите и вирусите, които предизвикват болести и различни зарази. 

 1. Убива бактерии

Озона, като високо ефективен дезинфектант и химически стабилен агент, се използва за предотвратяване на биологическото разрастване на нежелани организми и бактерии в храна и оборудване за готвене, както и в домакински уреди, мебели, играчки и матраци. Озона има свойството да убива микроорганизми без да създава нови, вредни за здравето химически вещества. В процеса на озониране микробите, бактериите, вредните химикали и вирусите се унищожават. 

    7. Йонизира въздуха - произвежда негативно заредени йони във въздуха на стаята. Тези негативно заредени йони се прикрепят към позитивно заредените частици в стаята - прах, полени, бактерии, дим и други алергени. Негативно и позитивно заредените частици се свързват и образуват твърди частици прах, които не могат да летят във въздуха и падат на пода, където лесно можем да ги съберем.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане