Уред за гладене с пара Camry CR 5033, 1800W Max, 350 ml, Мощен паров удар, 40 сек време за загряване, Сив

Продукти
65,00 лв. 54,90 лв.
  • Производител: Camry
  • Кат. номер: 9999CR5033
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Писнало ти е да гладиш или пък мразиш да гладиш? Уредът за гладене с пара Camry е решението на проблемите ти. Практично и умно решение, което глади и отстранява упоритите гънки с помощта на пара - без повече дъски за гладене! Нужно е да напълните резервоара с вода и да включите уреда. Важно е да гладите дрехите си винаги на закачалка и никога носейки ги върху себе си, поради високата температура.

Уредът за гладене е снабден с четка, която спомага за отварането на тъканите, което позволява на парата да достигне до всяка точка на дрехата. Самата пара се изхърля под значително налягане и е препоръчително да изпробвате гладене на скрита, вътрешна част на дрехата, ако имате съмнение за съвместимостта на материала на облеклото.

Бутоните за пара и за захващане на четката са на удобно място, така че работата с уреда да е лесна и безпроблемна. Основно предимство на уредът за гладене е, че може да се използва както за вертикално, така и хоризонтално гладене, което би направило гладенето на дълги рокли или палта още по-лесно.
- Мощен паров удар
- Сгъваема дръжка
- 1200W/ 1800W max
- Вертикално и хоризонтално гладене
- 350 мл воден резервоар
- Бързо загряване

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!