Комплект за изправяне на коса Remington PRO-Ceramic Titanium S5506GP, Керамично покритие, LCD екран,150-230C, Boost, Черен

Продукти
99,90 лв. 61,50 лв.
  • Производител: Remington
  • Кат. номер: 999S5506GP
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Комплект преса за коса Remington S5506GP PRO-CERAMIC Titanium

Сега ще постигнете и още по-траен резултат! Висока степен на защита, по-малко движения и по-редки процедури с този модел преса за коса - спестяват на Вашата коса множество топлинни обработки, на които иначе би се наложило да се подлагате за същия резултат.

Същото безупречно представяне, както при S5505, но сега с още по-добро керамично покритие, обогатено с титанови частици и с до 75% по-гладко плъзгане по кичура, сравнено със стандартното керамично покритие на Remington и също в комплект с полезни аксесоари!

Освен новото покритие, изненадата е комплектът, с който ще получите пресата Remington S5506GP PRO-CERAMIC Titanium. В него ще намерите удобна чантичка за аксесоарите, малко огледало, две клипси и четка за коса.

Запазени са и характеристиките 15-секундно загряване, максимална температура от 230 градуса, тесни, удължени плочи, една от които е подвижна, за по-плътно прилепване към косата.

Отново ще можете да се възползвате и от автоматично самоизключване след час за повече сигурност, кабел без усукване и универсален волтаж.

- Покритие: Високотехнологично керамично с черен титан
- Тип на плочите: Тесни, удължени
- Една подвижна плоча
- Заключване на рамената
- Температурен контрол
- Минимална температура: 150ºC
- Максимална температура: 230ºC
- Заключване на температурата: Да
- Време за загряване: 15 секунди
- Автоматично изключване: Да, след 1 час
- Цифров дисплей: Да
- Кабел без усукване
- Функция Boost/Турбо
- Четка за разресване
- Чантичка за съхранение
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!