Планетарен миксер Techwood TRO-1050, 1000W, 5 литра, 6 скорости, Пулс, 3 приставки, Инокс

Продукти
259,90 лв. 139,90 лв.
  • Производител: Techwood
  • Кат. номер: 999TRO1050
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количкатаПланетарен миксер Techwood TRO-1050 е кухненски уред с мощност 1000W, който може да справя с множество задачи в кухнята. Той има устойчив стоманен корпус и 5-литрова купа от неръждаема стомана, която е достатъчно голяма за готвене на големи количества храна. Купата е снабдена с капак против пръски, който предпазва от изпускане на съдържанието по време на работа.

Миксерът разполага с 6 скорости и функция ПУЛС, които позволяват на потребителя да избере подходящата настройка за определената задача. Автоматичната система на въртене на миксера гарантира, че храната се разбърква равномерно, без да се оставят частици по стените на купата.

Главата на миксера е снабдена с предпазен механизъм и може да се повдигне за поставяне и изваждане на съдържанието. Гумени крачета против плъзгане осигуряват стабилност по време на работа, като предотвратяват движението на миксера по масата.

Миксерът разполага с три приставки: миксираща бъркалка, бъркалка за яйца и кука за тесто. Тези приставки осигуряват гъвкавост при работа и могат да се използват за различни видове храни.

За да се предотврати прегряване на мотора, миксерът е оборудван със защита от прегряване.

Планетарният миксер Techwood TRO-1055 е мощен кухненски уред, който ще Ви помогне да приготвите вкусни ястия за семейството или приятели. С мощност от 1000W и 6 скорости, можете да настройвате миксерът в зависимост от нуждите си - от бързо разбъркване до замесване на тесто.

Купата на миксера е от неръждаема стомана с капак против пръски, който позволява да работите безопасно и да избягвате разливането.
Повдигащата се глава на миксера с предпазен механизъм позволява лесно поставяне и изваждане на купата.

С гумени крачета против пързаляне, миксерът е стабилен и сигурен за употреба, а автоматичната система на въртене гарантира равномерно разбъркване на продуктите. Три приставки включени в комплекта - миксираща бъркалка, бъркалка за яйца и кука за тесто - позволяват различни начини на използване на миксера в зависимост от типа на продукта, който желаете да приготвите.

Освен това, миксерът има и защита от прегряване, която ще го изключи автоматично, ако моторът започне да се прегрява.

Сребристият цвят на миксера ще придаде стил на Вашата кухня и ще го направи допълнение към интериора.

- Мощност: 1000W
- Корпус с иноксова декорация
- 5-литрова купа от неръждаема стомана и капак против пръски
- 6 скорости
- Функция Пулс
- Размери:
Височина: 37.6 см
Ширина: 24.6 см
Дължина: 31.5
- Автоматична система на въртене
- Повдигаща се глава с предпазен механизъм
- Гумени крачета против пързаляне за по-голяма стабилност по време на работа
- Миксираща бъркалка
- Бъркалка за яйца
- Кука за тесто
- Защита от прегряване
- Цвят: Инокс
- Тегло: 5 Kg

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане