Двоен индукционен котлон Rosberg R51445JD, 2000+2000W, 8 нива, Таймер Черен

Продукти
179,90 лв. 124,90 лв.
  • Производител: Rosberg
  • Кат. номер: 55R51445JD
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Двойният индукционен котлон Rosberg R51445JD е кухненски уред с мощност от 4000W(2 плочи за готвене х 2000W), който предлага 8 нива на мощност и температура, които могат да бъдат регулирани лесно и удобно чрез touch бутони. Котлонът е оборудван със защита от деца.

Котлонът е с черен дизайн, който придава стил и елегантност на всяка кухня. Той е снабден с автоматично изключване при липса на съд или ако съдът е празен, което осигурява допълнителна безопасност на уреда.

Котлонът е с неполирана кристална плоча, която е изключително устойчива на надраскване и износване. Висококачествената индукционна бобина осигурява бързо загряване на съда и енергийна ефективност.

Общо взето, този двоен индукционен котлон е мощен, удобен и безопасен уред за готвене, който предлага множество функции и е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайна употреба и удоволствие при готвене.

- Мощност: 4000 W
- 2 зони за готвене х 2000 W
- Размер на зоните за готвене: 28х28 см
- 8 настройки за мощност
- 8 температурни настройки
- Таймер до 3 часа
- 4 цифров LED дисплей
- Защита от прегряване
- Защита от работа без съд
- Автоматично изключване ако бъде поставен празен съд
- Светлинен индикатор
- Механичен контрол/touch бутони
- Защита от деца
- Цвят: Черен
- Захранващо напрежение: 220-240V, 50-60 Hz
- Гаранция: 24 месеца

Внимание Подходящите съдове за готвене върху индукционен котлон са тези, които са изработени от стомана и/или притежават феромагнитно дъно. Най-лесният начин да проверите дали вашият съд ще е съвместим с котлона е като поставите магнит върху дъното. Ако магнитът бъде привлечен от дъното, то тенджерата или тиганът ще са идеални за готвене върху такъв тип котлон)
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане